Höst. Vägen till byn – Isaac Levitan

Höst. Vägen till byn   Isaac Levitan

Denna konstnär, många kallade naturens sångare, och att han älskade att skildra födelselandet. Oavsett tid på året och landskapets skönhet lyckades konstnären förmedla till oss med speciell kärlek och frodig skönhet och till och med eländig fattigdom. Vid första anblicken verkade den här bilden för mig mycket ledsen och dyster, det tros att detta verk tillhör konstnärens tidiga verk.

På bilden såg jag att konstnären målade hösten, exakt den tid på året då naturen ser svag ut. Trädens löv har redan fallit, ofta regn har eroderat vägen, och redan på den tiden av året drömmer alla om frost och snö, så att smutsen frös, och en snövit, ren och frostig vinter kom att förändras.

Jag älskar höst, men bara under den perioden, när det fortfarande är varmt, och du kan gå längs gatan och sparka i bladen, samla dem och sedan bokmärka dem för böcker. I allmänhet är hösten alltid den tid då solen inte bara kan ses på himlen, allt blir gult och ser ljust även på en mulen dag.

Det är omöjligt att säga med någon säkerhet i vilka toner den här bilden ritas, det är uppenbart att konstnären mestadels använde mörka, kalla färger. Det verkar för mig att han i mörka toner försökte förmedla verkligheten för den tiden på året som han såg. Om du tittar på den här bilden under lång tid tror jag att du inte bara kan se, utan till och med känna den genomträngande kalla.

Det mesta av bilden är taget av den avbildade, grå himlen, och ser på vilken det verkar som det kommer att regna, molnen samlas och någonstans långt bort blåser antagligen stark och väldigt kall vind. Från detta vill jag springa in i en av de avbildade kojorna och titta ut genom fönstret medan jag dricker varmt te från min favoritkopp. Jag blev inte imponerad av den här bilden, även om jag kunde låta mig känna den tid på året som visas på den. Jag gillar verkligen bilderna av denna konstnär, och hans kärlek till moderlandet kan inte förbli obemärkt, men inte alla bilder kan ses med glädje, några av dem känner sig ledsna och deprimerande.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)