Den sista domen – Pavel Ryzhenko

Den sista domen   Pavel Ryzhenko

Det är djärvt och skrämmande att skriva sig själv på Kristi domstol. Men det är bättre att lägga dig i förväg på platsen för världsskam, när min själ med skräck kommer att se alla dess synder, som i en högtidlig parad. Och den sorten som drabbas av sanningen kommer att avslöja mig.

Och sedan kommer han att dra mig tillbaka till de vanliga världsliga passionerna, för det kommer att vara tråkigt och ensamt för mig i Kristi tjänares räkning. Det finns ingen glittrande, ondskapsfull lekfullhet i dem, det finns ingen förgäves rivaliserande, och vad kan jag göra i deras linje av ödmjuk kommande Kristus?

Eller strävar en del av min själ till höjder och det finns fortfarande hopp? Jag vill ställa dessa frågor till mig själv, nu och omedelbart. Även om svaren på dem inte kommer att behaga mig. Jag lever också för att min själ ska återuppståndas, som, efter att ha samlat mod, måste välja rätt sida. Vi måste alla välja rätt sida, för Kristus dog för oss och återuppstod, väntar på oss och älskar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)