Strömma i skogen. Siverskaya – Ivan Shishkin

Strömma i skogen. Siverskaya   Ivan Shishkin

Shishkin, är min favoritartist, hans målningar verkar enligt min mening vara levande. När du tittar på dem verkar du vara på den platsen och du känner inte bara vinden som blåser där, utan också lukten av platsen runt dig. Denna bild visar oss en skog full av sagor, magi och majestät.

Jag gillar verkligen den här bilden, och det mest intressanta med det är att konstnären lyckades rita vackert varje detalj utan att sakna en smula. Jag ser på fotografiet varje nål på ett barrträd, jag ser en liggande sten vid en bäck och en svamp som är gömd bakom en stubbe och i gräset. För det första skapar höga tallar en skugga och med sina grenar återskapade de en kupol ovanför marken. Någonstans långt borta ser jag hur tallarna har blommat, det finns mycket sol sedan en liten glade har bildats.

Enligt min mening skildrade konstnären mycket gamla tallar, de kallas också århundradet gamla. När man tittar på dem verkar det som om de har sett en hel del på denna plats, vissa står redan nakna och torkade, utan nålar, de är på nivå med unga träd. I min l-tur verkar nålarna på unga tallar inte vara sticka, tvärtom lyckades konstnären förmedla mjukheten och ungdomen i dessa träd. Shishkin lyckades förmedla oss evigheten i naturen i sin bild. När jag tittar på det, med dess träd, verkar det för mig att livet är evigt, även om ingenting står stilla, men det flyter, och hur svårt det än kan vara för oss, ibland måste vi tåla all motgång.

Jag gillade den här bilden, jag stod med ett andetag och tittade på den. Du kan inte sätta ord på alla känslor som du känner att du tittar på henne. Att jämföra fleråriga tallar med mänskliga öden kunde bara en riktig konstnär, en mästare i hans hantverk. Och jag kommer till utställningen mer än en gång bara på grund av dessa mästerverk. Hans målningar har erövrat mig.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)