Från lugn till orkan – Ivan Aivazovsky

Från lugn till orkan   Ivan Aivazovsky

Att måla Aivazovsky ”från lugn till orkan” är enligt min mening ett av de största verken. Jag tittade på bilden och såg hur ett lugnt hav på några sekunder förvandlas till en storm.

Produkten är tillverkad i mörka färger. Konstnären får tillsammans med karaktärerna att överleva det kommande och framåtgående elementet. Jag såg ett lugnt hav förvandlas till ett rastlöst djur, redo att sluka allt i närheten. Jag började ofrivilligt empati med hjältarna som var i båten. Låt denna båt avbildas i stillhetstid, jag uppfann en uppföljare och simmade på denna båt genom hela bilden. Jag kunde se stormen och stormen. Särskilt min uppmärksamhet lockades av vågen, som är på väg att täcka människor eller vända båten.

Aivazovsky använder bara kalla nyanser på denna duk, från blå till svart. Den här bilden verkade för mig återspegla stadierna i människolivet. Så, till exempel, ett lugnt hav är en sorglös barndom och ungdom hos en person, en närmande storm visar oss en persons vuxna liv, med alla problem och svårigheter, och stormen är en ålderdom för en person i vilken han håller fast vid sitt liv. Efter att ha levt igenom alla tre stadier i en persons liv, ville jag stanna kvar i min ungdom, eftersom den stormande stormen och stormen skrämmer mig med deras problem och svårigheter.

Detta konstverk skrevs av Aivazovsky 1982. Enligt många var denna bild ett experiment i hans arbete. Enligt min mening var hans experiment en framgång. Arbetet fick mig att tänka och kasta in i det här elementet. Jag skulle vara rädd för att vara i stormens centrum, jag skulle ha valt fullständigt lugnt och smidigt hav.

Den här konstnärens målningar får dig medvetet att tänka på ditt liv och dina planer. Det verkade för mig att detta arbete är dystert, jag hade inte tillräckligt med ljusstyrka och ett lugnt hav, förmodligen för att jag är väldigt rädd för stormen och stormen. Jag betraktar Aivazovsky som en lysande konstnär, hans målningar får mig att drömma.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)