Den första blomningen – Nikolai Romadin

Den första blomningen   Nikolai Romadin

Till en början, när hon såg den här bilden, gjorde hon inget intryck på mig och verkade till och med ledsen och ledsen, men när jag passerade flera gånger förbi henne, fick jag mig att tänka att jag ville återvända igen och gå förbi flera gånger. Jag verkade dras till denna bild av en magnet. Att inte hålla tillbaka, beslutade jag att ta en chans. Vad var min överraskning när jag efter några minuters kikning började märka att den här bilden, avbildad på den på våren, lockade mig.

Som regel tenderar konstnärer att helt enkelt fånga den vackra tiden på året, men Romadin tycktes andas liv i hans landskap. Han ger oss att se de ögonblick som knappast är svårfångade i vardagen, som vi brukade ignorera. För att förmedla och återskapa det unika med blommande framför oss använder han varma färger och fullbordar därmed den tänkta bilden.

På den här bilden ser vi början av våren. Allt kommer levande från viloläge eller vaknar från sömnen. Många historiker jämför blommande träd med brudar. Det verkar som om vi också blir en del av duken. Vi känner den trevliga doften av blommande träd. Han är så uttrycksfull att vi börjar bli lite yr efter honom.

Vi vill ha varma, soliga dagar så snart som möjligt. Tack till konstnären för att ge mig humör och intryck. Det finns inget bättre än att titta på ett stort verk och en dröm. Vi har upphört att presentera vackra tomter i vår fantasi, och har därför glömt hur vi drömmer. Det är svårt för oss att fokusera på en sak, och vi börjar ömt ligga och uppfinna.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)