Rysk vinter. Ligachevo – Konstantin Yuon

Rysk vinter. Ligachevo   Konstantin Yuon

Den här konstnären erkändes som en av landets bästa landskapsmålare. Hans målningar visar oss inte bara hans kärlek till naturen utan skapar också en bild av moderlandet. I sin självbiografi nämnde konstnären att han skapar målningar för att förmedla sin publik det extraordinära och unika ljudet av rysk natur. Han letar efter högtidliga anteckningar som borde orsaka människors känslor för sitt hemland och allt som omger det. Denna bild målades av konstnären i flera etapper, och det här arbetet är skriven på själens anda, baserat på minnen och skisser, som skapades mycket.

Vi ser att bilden visar träd i snön, hus för barn, slädryttare och lokalbefolkningen som går sina hundar. Vid första anblicken verkar allt vanligt och till och med vanligt för oss. Det verkade som om vi möter sådana landskap runt oss varje dag, men det är något ovanligt i den här bilden. Det verkade för mig en ovanlig vinter. Varje gång vintern överraskar oss med något nytt, okänt. Det öppnar dörren till en annan värld för oss och erbjuder oss helt annat kul, annorlunda än andra säsonger. När jag tittade på bilden kände jag mig som den frostiga luften, jag ville verkligen vara där och känna hela rutinen i det landskapet. Enligt min mening kombinerar bilden både storhet och vanlighet. Stämningen när man ser denna bild stiger verkligen.

Vintern är en av mina favorit årstider, och jag älskar henne inte bara för hennes kul. Jag gillar att dricka te vid fönstret på en frostig vinterkväll, läsa böcker och beundra mönster på glaset. Jag gillar också att fånga snöflingor med händerna och titta på dem. Det finns inget renare och vackrare än vintersnödräkten, som vi hänger oss åt denna tid på året. Det finns aldrig en sådan renhet, som under vintersäsongen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)